AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipin üzerinde durmak

Kahve falında ipin üzerinde durmak

Kahve falında ipin üzerinde durmak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına delalettir.

Kahve falında ipin üzerinde durmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız seminer, eğitim veya kurslar ya da çıkılacak seyahatler yeni fırsatların doğmasını sağlayabilir.

Kahve falında ipin üzerinde durmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına alamet eder.

Kahve falında ip üstünde durmak hakkında dedikodu çıkarılacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde durmak günaha gireceğine, iş projelerinin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında giden arabayı durdurmak işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su üzerinde durmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir yerde durmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında havada asılı durmak aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında camide namaza durmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir