AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumun kenarında durmak

Kahve falında uçurumun kenarında durmak

Kahve falında uçurumun kenarında durmak kişinin iyi hale geleceğine, maddi güç elde edeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, insanların güvenini kazanacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumun kenarında durmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya romantik planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında uçurumun kenarında durmak çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurum kenarında durmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, itibarın sarsılacağına işarettir.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarında durmak çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında nehir kenarında durmak yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına inanılır.

Kahve falında deniz kenarinda durmak sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kenarında durmak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına işaret eder.

Kahve falında denizin kenarında durmak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına işarettir.

Kahve falında uçurumda durmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir