AnaSayfa / Genel / Kahve falında saatinin durduğunu görmek

Kahve falında saatinin durduğunu görmek

Kahve falında saatinin durduğunu görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, kazançlı işlere gireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saatinin durduğunu gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Kahve falında saatin durduğunu görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında saatinin durduğunu görmek hasret içinde kalacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında taşın üstünde durmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan suyu durdurmak huzurun kaçacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında rükuda durmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına işaret eder.

Kahve falında kamyon durdurmak yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapıda durmak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dininden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında suya batmadan durmak sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir