AnaSayfa / Genel / Kahve falında kambur durmak

Kahve falında kambur durmak

Kahve falında kambur durmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kambur durmak gördüyseniz:

  • Gelişmenizi, ilerlemenizi veya yönünüzü değiştirmenizi sağlayabilecek bir şans yakalayabilirsiniz.

Kahve falında kambur durmak yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini kambur olarak görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kambur kadın görmek heveslerinin de azalacağına, kuş gibi hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kambur olduğunu görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kamburunun çıktığını görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına delalettir.

Kahve falında kambur bebek görmek helal ekmek yeneceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtını kambur görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesini kambur görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir