AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven üstünde durmak

Kahve falında merdiven üstünde durmak

Kahve falında merdiven üstünde durmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, korkularından kurtulacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kolaylığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven üstünde durmak gördüyseniz:

  • Eskiden kalma bazı belli sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında merdiven üstünde durmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak mutlu ve huzurlu olunacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında merdiven altında durmak haram yollardan mal sahibi olunacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivende durmak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalettir.

Kahve falında merdivenin başında durmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hayatının düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında merdiven tepesinde durmak şansının döneceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ip üstünde durmak daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına delalettir.

Kahve falında taşın üstünde durmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, önemli bir makama terfi alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir