AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kot etek giymek

Kahve falında uzun kot etek giymek

Kahve falında uzun kot etek giymek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında uzun kot etek giymek gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz şimdilik bir şey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmakta yarar var.

Kahve falında uzun kot etek giymek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kot etek giydiğini görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kot etek giymek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mini kot etek görmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, kuş gibi hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kot etek görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi kot etek görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında kısa kot etek görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kot giymek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir