AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun siyah etek giymek

Kahve falında uzun siyah etek giymek

Kahve falında uzun siyah etek giymek hayattan yana umudunun kırılacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun siyah etek giymek gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah uzun etek giymek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına işarettir.

Kahve falında uzun siyah etek giymek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulur.

Kahve falında uzun siyah etek görmek bereketin ve karın artacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah uzun etek görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine inanılır.

Kahve falında uzun yeşil etek giymek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, fal sahibinin içine kapanacağına delalet eder.

Kahve falında uzun kot etek giymek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun beyaz etek giymek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil uzun etek giymek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir