AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnakta kir görmek

Kahve falında tırnakta kir görmek

Kahve falında tırnakta kir görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yokluk içine gireceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnakta kir gördüyseniz:

  • Aile bireyleriyle ortak bir toplantıya katılabilirsiniz.

Kahve falında kirli tırnak kesmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli tırnak görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında tırnakları kirli görmek üzüntülü bir haber alınacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine inanılır.

Kahve falında tırnak arasında kir görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, makamının tehlikeye gireceğine işaret eder.

Kahve falında tırnak kiri temizlemek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarını kirli görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli ayak tırnağı görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnakta kir görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, ticaretin açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir