AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli ayak tırnağı görmek

Kahve falında kirli ayak tırnağı görmek

Kahve falında kirli ayak tırnağı görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, çok zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli ayak tırnağı gördüyseniz:

  • Ne kadar isterseniz isteyin tepkilerinizi kontrol altına alamayabilirsiniz.

Kahve falında kirli ayak tırnağı görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına yorulur.

Kahve falında tırnaklarını kirli görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarının kirli olduğunu görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağını kirli görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işarettir.

Kahve falında tırnak kiri temizlemek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tırnak kiri görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, zor durumda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli tırnak kesmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işarettir.

Kahve falında tırnakları kirli görmek falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir