AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarını kirli görmek

Kahve falında tırnaklarını kirli görmek

Kahve falında tırnaklarını kirli görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, geç de olsa huzura erileceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnaklarını kirli gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmeler veya ters giden olaylar planlarınızda yapılması gereken ufak tefek rötuşları görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tırnakta kir görmek lüksüne de lüks katacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içi kirli tırnak görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli tırnak kesmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine inanılır.

Kahve falında uzun ve kirli tırnak görmek fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli ayak tırnağı görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine yorulur.

Kahve falında tırnak içinde kir görmek insanların birbirine kenetleneceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında tırnak arasında kir görmek imkânlarının çoğalacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında tırnaklarının kirli olduğunu görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir