AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak arasında kir görmek

Kahve falında tırnak arasında kir görmek

Kahve falında tırnak arasında kir görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, işine dört elle sarılacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına delalet eder.

Kahve falında tırnak arasında kir gördüyseniz:

  • Her şeyi yönetmeye çalışıyor tüm kararları siz vermek istiyorsunuz.

Kahve falında tırnak arasında kir görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında tırnak arasını temizlemek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tırnağını kirli görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, haram mala tabir olunur.

Kahve falında tırnaklarının kirli olduğunu görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnakta kir görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli tırnak kesmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tırnakları kirli görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnak kiri görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, zengin için yoksulluğa yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir