AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi kirli tırnak görmek

Kahve falında içi kirli tırnak görmek

Kahve falında içi kirli tırnak görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içi kirli tırnak gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen dikkatle dinlemekte fayda var.

Kahve falında içi kirli tırnak görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak içinde kir görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak kiri görmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tırnak arasında kir görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet eder.

Kahve falında uzun ve kirli tırnak görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnaklarının kirli olduğunu görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine alamet eder.

Kahve falında tırnakta kir görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli ayak tırnağı görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir