AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnakları kirli görmek

Kahve falında tırnakları kirli görmek

Kahve falında tırnakları kirli görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, çok büyük adımlar atacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnakları kirli gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında uzun ve kirli tırnak görmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, deneyim kazanacağına inanılır.

Kahve falında tırnak içinde kir görmek yeni bir eve sahip olunacağına, mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnaklarını kirli görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnakları kirli görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağını kirli görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işarettir.

Kahve falında tırnak kiri temizlemek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnak arasında kir görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarının kirli olduğunu görmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir