AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak kiri temizlemek

Kahve falında tırnak kiri temizlemek

Kahve falında tırnak kiri temizlemek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak kiri temizlemek gördüyseniz:

  • Rahatlamaya çalışın.

Kahve falında tırnak kiri temizlemek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun ve kirli tırnak görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli tırnak görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında tırnaklarının kirli olduğunu görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine yorulur.

Kahve falında tırnakta kir görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnak içinde kir görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnakları kirli görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına yorulur.

Kahve falında kirli ayak tırnağı görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir