AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun uzun çiş yapmak

Kahve falında uzun uzun çiş yapmak

Kahve falında uzun uzun çiş yapmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun uzun çiş yapmak gördüyseniz:

  • Hatta, özel yaşamınızı veya toplum içindeki duruşunuzu veya imajınızı ilgilendiren konular birbirinden çok farklı bir görünüm veriyorsa, rekabetten kaçmayacağa benziyorsunuz.

Kahve falında uzun süre çiş yapmak büyük adımlar atılacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında uzun uzun çiş yapmak çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, malının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine çiş yapmak ailesini kaybedeceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvara çiş yapmak niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına yorulur.

Kahve falında kapının önüne çiş yapmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında donuna çiş yapmak geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaka ve çiş yapmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında çiş ve kaka yapmak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir