AnaSayfa / Genel / Kahve falında donuna çiş yapmak

Kahve falında donuna çiş yapmak

Kahve falında donuna çiş yapmak eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında donuna çiş yapmak gördüyseniz:

  • Çok fazla denenmemiş şeyler denemeniz durumunda, hayatınızı değiştirebilecek şeyler söz konusu olabilir.

Kahve falında donuna çiş yapmak verimli ve bereketli işler yapacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında donuna büyük abdest yapmak işlerinin gerileyeceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında tuvaletini donuna yapmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında dona kaka yapmak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında büyük abdestini donuna yapmak bazı girişimlerde bulunacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ortalığa çiş yapmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, çeşitleneceğine delalettir.

Kahve falında çiş yapmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında halıya çiş yapmak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir