AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun süre çiş yapmak

Kahve falında uzun süre çiş yapmak

Kahve falında uzun süre çiş yapmak sorunların günden güne artacağına, en tepkedeki kimse olacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kucaklaşacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun süre çiş yapmak gördüyseniz:

  • Ortak kazançlar, miras, hukuki olaylarla ilgili konular ön planda yer alabilir.

Kahve falında uzun süre çiş yapmak girdiği projelerden zararla çıkacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine yorulur.

Kahve falında uzun süre banyo yapmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında uzun uzun çiş yapmak aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına yorulur.

Kahve falında uzun süre görmediği birini görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun süre görmediğin arkadaşını görmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında uzun süre görmediğin birini görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir