AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine çiş yapmak

Kahve falında kendine çiş yapmak

Kahve falında kendine çiş yapmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ekmeğinin çoğalacağına, kazanılan paranın artacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kendine çiş yapmak gördüyseniz:

  • Aşk, para veya sanatsal konularla ilgili olumlu gelişmeler odaklanmanızı gerektiriyor.

Kahve falında helada çiş yapmak kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında birinin üzerine çiş yapmak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tasa çiş yapmak işindeki verimliliğinin düşeceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında dışarıya çiş yapmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında salona çiş yapmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken çiş yapmak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdolabına çiş yapmak yol göstereceğine ve şifa olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında evin ortasına çiş yapmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir