AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağının kısa olduğunu görmek

Kahve falında bacağının kısa olduğunu görmek

Kahve falında bacağının kısa olduğunu görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında bacağının kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı durumlar ilgi gerektirebilir.

Kahve falında kısa bacak görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında bir bacağın kısa olduğunu görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında bacağını kısa görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, pişmanlığa yorulmaktadır.

Kahve falında bacağının kısa olduğunu görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bacağını kısa görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bacağı kısa görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısa çorap giymek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında gelinliği kısa görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir