AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa çorap giymek

Kahve falında kısa çorap giymek

Kahve falında kısa çorap giymek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, variyet sahibi olacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa çorap giymek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da çevrenizi genişletmeniz kendinizi güvende hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında kısa çorap giymek özlemelerin son bulacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa çorap görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, ailesini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kısa kollu gömlek giymek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kısa giymek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısa pantolon giymek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kısa elbise giymek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa şort giymek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa elbise giymek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, mevki makam sahibi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir