AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı kısa görmek

Kahve falında bacağı kısa görmek

Kahve falında bacağı kısa görmek onun zamanını çalacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, kötü günleri geride bırakacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, işlerin de yolunda gideceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, depresyona gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağı kısa gördüyseniz:

  • Başka kişilerin hayatlarına müdahale etmeniz için sizi cesaretlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında kısa bacak görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında bir bacağını kısa görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında bir bacağın kısa olduğunu görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağı kısa görmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağını kısa görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağının kısa olduğunu görmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saçlarını kısa görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kısa kızıl saç görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir