AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bacağını kısa görmek

Kahve falında bir bacağını kısa görmek

Kahve falında bir bacağını kısa görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında bir bacağını kısa gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler planlarda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında bacağı kısa görmek maddi durumun düzeleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa bacak görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında bacağını kısa görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında bacağının kısa olduğunu görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında bir bacağın kısa olduğunu görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında bir bacağını kısa görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında saçı kısa olmak kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına delalettir.

Kahve falında kısa kravat görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir