AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağını kısa görmek

Kahve falında bacağını kısa görmek

Kahve falında bacağını kısa görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında bacağını kısa gördüyseniz:

  • Geçmişten gelen borçlar, alacaklar, vergi, kredi v.b konular da ilgi bekliyor.

Kahve falında bir bacağın kısa olduğunu görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına alamet eder.

Kahve falında bacağını kısa görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine işarettir.

Kahve falında bacağı kısa görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacağının kısa olduğunu görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında kısa bacak görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir bacağını kısa görmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, arabuluculuk yapılacağına işarettir.

Kahve falında pantolon paçası kısaltmak kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saçımı kısa görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir