AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa bacak görmek

Kahve falında kısa bacak görmek

Kahve falında kısa bacak görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, kısmetin bollaşacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa bacak gördüyseniz:

  • Evinizde konforunuzu arttıracak veya daha fazla kişinin yaşamasına olanak sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bir bacağın kısa olduğunu görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında bacağını kısa görmek elindeki işi rayına oturtacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kısa bacak görmek hidayete ereceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bacağını kısa görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağının kısa olduğunu görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına delalettir.

Kahve falında bacağı kısa görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kısa saç görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa boylu biriyle evlenmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir