AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliği kısa görmek

Kahve falında gelinliği kısa görmek

Kahve falında gelinliği kısa görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, masa başı bir işe girileceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinliği kısa gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde sabrınızın zorlanabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında gelinliğin kısa geldiğini görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında kısa gelinlik görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına inanılır.

Kahve falında gelinliğin kısa olduğunu görmek ele geçecek haram mal ve paraya, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinliğinin kısa olduğunu görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına işarettir.

Kahve falında gelinliği kısa görmek nimet bolluğu yaşayacağına, işlerinin ağırlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boy kısa gelinlik giymek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kısa gelinlik giymek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini saçı kısa görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir