AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bacağın kısa olduğunu görmek

Kahve falında bir bacağın kısa olduğunu görmek

Kahve falında bir bacağın kısa olduğunu görmek ömrün uzun olmasına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, tüm parasını kaybedeceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bacağın kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde, aşk hayatınızda veya finansal başlıklı konularda risk alma ya da maceraya atılma isteğiniz artıyor.

Kahve falında bir bacağını kısa görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bir bacağın kısa olduğunu görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağını kısa görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına delalettir.

Kahve falında bacağının kısa olduğunu görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına alamet eder.

Kahve falında bacağı kısa görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa bacak görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında kısa kızıl saç görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızıl kısa saç görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir