AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağının uzun olduğunu görmek

Kahve falında tırnağının uzun olduğunu görmek

Kahve falında tırnağının uzun olduğunu görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnağının uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Kahve falında el tırnaklarını uzun görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnakları uzun görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnak uzun görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna işaret eder.

Kahve falında uzun tırnaklı erkek görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağını uzun görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına inanılır.

Kahve falında başkasında uzun tırnak görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine işaret eder.

Kahve falında kendini uzun tırnaklı görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok uzun tırnak görmek yakında hedefine ulaşacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir