AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun tahta merdiven görmek

Kahve falında uzun tahta merdiven görmek

Kahve falında uzun tahta merdiven görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında uzun tahta merdiven gördüyseniz:

  • Politik olmanız durumunda fırsatlar sizi bekliyor.

Kahve falında uzun tahta merdiven görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulur.

Kahve falında tahta merdiven tırmanmak ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta merdivenli ev görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına delalettir.

Kahve falında tahta merdivenden düşmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında tahta merdiven çıktığını görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında tahta merdivenle çıkmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık tahta merdiven görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında tahta merdiven çıkmak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir