AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta merdivenli ev görmek

Kahve falında tahta merdivenli ev görmek

Kahve falında tahta merdivenli ev görmek yapılan hataların düzeltileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, heveslerin söneceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tahta merdivenli ev gördüyseniz:

  • Yaptıkları şeyler ne kadar mantıktan uzak olsa da uyarıdan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında tahta merdivenli ev görmek gelişim içine gireceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta merdiven çıkmak bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında tahta merdivene tırmanmak elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında tahta merdivenden çıkmak zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta merdivenden inmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına delalet eder.

Kahve falında tahta merdiven tırmanmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta merdiven görmek makam ve rütbe edineceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tahtadan merdiven görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir