AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta merdiven çıktığını görmek

Kahve falında tahta merdiven çıktığını görmek

Kahve falında tahta merdiven çıktığını görmek kalp kırmaya, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, rahat bir nefes alınacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine alamet eder.

Kahve falında tahta merdiven çıktığını gördüyseniz:

  • Diğerleri olayları sizin baktığınız şekilde görmeyebilirler, aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında tahta merdiven çıktığını görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta merdiven görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahtadan merdiven görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta merdiven taşımak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında tahta merdivenden inmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, ömrünün de uzun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta merdivenin kırıldığını görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta merdivenden çıkmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında uzun tahta merdiven görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir