AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta merdiven çıkmak

Kahve falında tahta merdiven çıkmak

Kahve falında tahta merdiven çıkmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Kahve falında tahta merdiven çıkmak rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta merdivenle çıkmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında tahta merdivenden çıkmak yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, sağlığın da bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta merdivenden düşmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında tahta merdivenin kırıldığını görmek bekarlar için evlenmeye, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık tahta merdiven görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta merdivenli ev görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulur.

Kahve falında tahta merdivene tırmanmak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir