AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık tahta merdiven görmek

Kahve falında kırık tahta merdiven görmek

Kahve falında kırık tahta merdiven görmek kazancının çok daha fazla olacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, dertlerinden arınacağına, büyük borçların altında ezileceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında kırık tahta merdiven gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler veya belli bir organizasyon, düzenleme veya plana vereceğiniz destek yakınlarınızdaki kişilerin yararına olabilir.

Kahve falında kırık tahta merdiven görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kırık tahta kapı görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık tahta görmek pişmanlığa, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kırığı görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kırık tahta kaşık görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tahta merdivenden düşmek kara kara düşünür olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta merdivene tırmanmak birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun tahta merdiven görmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir