AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun süre banyo yapmak

Kahve falında uzun süre banyo yapmak

Kahve falında uzun süre banyo yapmak ekmek bulamayacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, başarılarının artacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun süre banyo yapmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında uzun süre banyo yapmak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, alim ve bilge insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun süre çiş yapmak borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında uzun süre işediğini görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun süredir görmediği birini görmek aniden evlilik kararı alacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun süre namaz kılmak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun süre görmediğin arkadaşını görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir