AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun süre görmediği birini görmek

Kahve falında uzun süre görmediği birini görmek

Kahve falında uzun süre görmediği birini görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun süre görmediği birini gördüyseniz:

  • Finansal durumunuzu veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişkiler ön plana çıkmaya başlıyor.

Kahve falında uzun süredir görmediğin birine sarılmak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun süre işediğini görmek istediği yola çıkacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine alamet eder.

Kahve falında uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun süre banyo yapmak onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun süredir görmediği arkadaşını görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun süredir görmediği birini görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında uzun süre namaz kılmak kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun süre görmediğin arkadaşını görmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir