AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun süre görmediğin arkadaşını görmek

Kahve falında uzun süre görmediğin arkadaşını görmek

Kahve falında uzun süre görmediğin arkadaşını görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına yorulur.

Kahve falında uzun süre görmediğin arkadaşını gördüyseniz:

  • En büyük problem, çok sayıda seçeneğin doğru değerlendirilebilmesi olabilir.

Kahve falında uzun süre görmediğin arkadaşını görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun süredir görmediği arkadaşını görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına inanılır.

Kahve falında uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında uzun süre banyo yapmak çok güzel çalışmalar yapacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun süre uçmak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun süre yürümek layık olduklarına sahip olacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir