AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun süre görmediğin birini görmek

Kahve falında uzun süre görmediğin birini görmek

Kahve falında uzun süre görmediğin birini görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, işinde başarılı olacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında uzun süre görmediğin birini gördüyseniz:

  • Harekete geçmeli, endişeleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında uzun süre namaz kılmak şansın kapanacağına, kazancın katlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun süre uçmak devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında uzun süredir görmediğin birine sarılmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun süre banyo yapmak bununla birlikte işlerin boş verileceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun süredir görmediği birini görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun süre uyumak kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında uzun süre çiş yapmak maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir