AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek

Kahve falında uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek

Kahve falında uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, bereketli günler geçirileceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, birikmiş parasının olacağına alamet eder.

Kahve falında uzun süredir görmediğin bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Tesadüfi veya şaşırtıcı olaylar gelecek planlarınızı veya gelecekte kuracağınız iş birliklerini ya da ilişkilerinizin geleceğini etkileyebilir.

Kahve falında uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun süredir görmediği arkadaşını görmek şansın çalışmaya başlayacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek sorunların günden güne azalacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun süre görmediğin arkadaşını görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, her zaman haklının yanında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun süre görmediği birini görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında uzun süre yürümek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, onu isyan noktasına getireceğine delalettir.

Kahve falında uzun süre işediğini görmek doğru yolu bulacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir