AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek

Kahve falında uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek

Kahve falında uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, rahat bir hayata sahip olmaya, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına işaret eder.

Kahve falında uzun süredir görmediğin arkadaşını gördüyseniz:

  • Sağduyulu önerileriniz destekleri arttırabilir.

Kahve falında uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalettir.

Kahve falında uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek arkadaştan görülecek faydaya, onlardan yana üzüntüye düşeceğine delalettir.

Kahve falında uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun süredir görmediği arkadaşını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun süre görmediğin arkadaşını görmek güç ve kudret kazanacağına, planlı ve programlı davranacağına yorulur.

Kahve falında uzun süredir görmediğin birine sarılmak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında uzun süre namaz kılmak diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında uzun süre uyumak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir