AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun silah görmek

Kahve falında uzun silah görmek

Kahve falında uzun silah görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, başarı ve zafer kazanacağına, iyi habere, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hobilerine eğileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun silah gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız bazı kişilerin sizi ilgilendirebilecek sözleri, fikirleri veya teklifleri olabilir.

Kahve falında uzun namlulu silahla vurulmak anne baba duaları alınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işaret eder.

Kahve falında uzun silah görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, onların güvenini sarsacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun namlulu silah görmek kem gözlere geleceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahlı kadın görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işarettir.

Kahve falında silahla insan yaralamak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine inanılır.

Kahve falında alnına silah dayandığını görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında kendini silahla görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulanı görmek iyi huylar edineceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir