AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun namlulu silahla vurulmak

Kahve falında uzun namlulu silahla vurulmak

Kahve falında uzun namlulu silahla vurulmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kazançta zarar edeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, toplum için faydalı işler yapacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında uzun namlulu silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmak için hobilerinizden faydalanabilir veya mücadele ortamına girebilirsiniz.

Kahve falında uzun namlulu silahla vurulmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun namlulu silah görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında silah namlusu görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabanca namlusu görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına delalet eder.

Kahve falında namlu görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, durumunuzun iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında otomatik silahla vurulmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, başkalarının malına göz dikeceğine delalet eder.

Kahve falında silah la vurulmak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla vurulmak istendiğini görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir