AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun namlulu silah görmek

Kahve falında uzun namlulu silah görmek

Kahve falında uzun namlulu silah görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, girdiği işleri kaybedeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşamına bakacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun namlulu silah gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk yeni şeyler öğrenmenizi veya bazı işleri farklı yöntemlerle ele almanızı sağlayabilir.

Kahve falında uzun namlulu silah görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında uzun namlulu silahla vurulmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, ekmeğinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah namlusu görmek geçiminin yerinde olacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına yorulur.

Kahve falında tabanca namlusu görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işarettir.

Kahve falında namlu görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun silah görmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında silahı toprağa gömmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına inanılır.

Kahve falında silahla yılan öldürmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir