AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla insan yaralamak

Kahve falında silahla insan yaralamak

Kahve falında silahla insan yaralamak bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işarettir.

Kahve falında silahla insan yaralamak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında silahla insan yaralamak onların mutlu haberlerini alacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla kendini yaralamak önemli sorumluluklar alacağına, insanların birbirine kenetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla yaralamak mali olarak küçüleceğine, insanların güvenini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini silahla yaralamak gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birini silahla yaralamak sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalet eder.

Kahve falında silahla birini yaralamak huzurunun yerinde olacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine inanılır.

Kahve falında silahla adam yaralamak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan yaralamak gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir