AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı kadın görmek

Kahve falında silahlı kadın görmek

Kahve falında silahlı kadın görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında silahlı kadın gördüyseniz:

  • Gurup aktivitelerinde faal görev almak veya organizasyonları üstlenmek gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Kahve falında silahla kadın öldürmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı kadın görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı olduğunu görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında kendini silahla vurduğunu görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında silahlı catismak kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında silahla polise yakalanmak geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde silah olan birini görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bacaktan silahla vurulmak yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir