AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini silahla görmek

Kahve falında kendini silahla görmek

Kahve falında kendini silahla görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kendini silahla gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle ilgili alışılmadık gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında göğsünden silahla vurulmak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı birilerinden kaçmak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, günahtan temizlenmeye delalet etmektedir.

Kahve falında silaha kurşun doldurmak işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında silah ateş etmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağından silahla vurulmak bazen fakirlik görüleceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kafaya silah dayamak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla vurulmaktan kaçmak daha büyük adımlar atılacağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına tabir olunur.

Kahve falında silahlı baskın görmek haneye bereket geleceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir