AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulanı görmek

Kahve falında silahla vurulanı görmek

Kahve falında silahla vurulanı görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında silahla vurulanı gördüyseniz:

  • Çevrenizde oluşan kontrolden çıkmış olaylar veya kontrolünü kaybetmiş kişiler olayları şaşkınlıkla izlemenize neden olabilirler.

Kahve falında silahla vurulmamak zor durumların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında silahla vurulup kan görmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, dönülmez yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında silahla vurularak öldüğünü görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında silahla vurularak yaralanmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin silahla vurularak öldüğünü görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla vurulan birini görmek kazancını arttıracağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla vurulup ölmemek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına delalettir.

Kahve falında silahla vurularak ölmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, eşler arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir