AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta beyaz kıl görmek

Kahve falında bacakta beyaz kıl görmek

Kahve falında bacakta beyaz kıl görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında bacakta beyaz kıl gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söyleyebilirsiniz, dikkatli cümleler kurun.

Kahve falında bacakta beyaz kıl görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağındaki kılları almak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında bacak kılları traş etmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta uzun kıllar görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sorunların atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında bacakta siyah kıl görmek fesat kimselerin çıkacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıllı bacak temizlemek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bacak kılı aldırmak Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına alamet eder.

Kahve falında bacak kılı koparmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir