AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun saplı süpürge görmek

Kahve falında uzun saplı süpürge görmek

Kahve falında uzun saplı süpürge görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında uzun saplı süpürge gördüyseniz:

  • Size yük olan kişiler canınızı sıkabilir.

Kahve falında uzun saplı süpürge görmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, insanların saygısının kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürge sapı görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine yorulur.

Kahve falında saplı süpürge görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun saplı fırça görmek huzurunun artacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sapsız kürek görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Kahve falında sabrettiğini görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalettir.

Kahve falında kuma saplanmak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sapı kırık fincan görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir