AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma saplanmak

Kahve falında kuma saplanmak

Kahve falında kuma saplanmak fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuma saplanmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak anlaşmalar veya girişimler söz konusu olabilir.

Kahve falında kuma saplanmak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında kendini kuma olarak görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında kuma basmak kazancın düşeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına yorulur.

Kahve falında kuma yatmak çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kuma görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kuma gömmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine tabir olunur.

Kahve falında kuma gelmesini görmek maneviyatının çökeceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuma düşmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir