AnaSayfa / Genel / Kahve falında sapı kırık fincan görmek

Kahve falında sapı kırık fincan görmek

Kahve falında sapı kırık fincan görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, bereketli günler geçirileceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sapı kırık fincan gördüyseniz:

  • Size yük olabilecek veya yük olan kişilere ödün vermemenizde fayda var.

Kahve falında sapı kırık fincan görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık kahve fincanı görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine delalettir.

Kahve falında kırık fincan tabağı görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kırık fincan görmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına delalettir.

Kahve falında sapı kırık kaşık görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık balta görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sapı kırık bıçak görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında sapı kırık gözlük görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir