AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge sapı görmek

Kahve falında süpürge sapı görmek

Kahve falında süpürge sapı görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine inanılır.

Kahve falında süpürge sapı gördüyseniz:

  • Utanmanıza neden olacak gelişmeler yaşamamak için yapılması gerekli son dakika değişiklikleri varsa uygulamakta fayda var.

Kahve falında süpürge sapı görmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına delalettir.

Kahve falında saplı süpürge görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun saplı süpürge görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına işaret eder.

Kahve falında bugday sapı görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına inanılır.

Kahve falında karnına bıçak saplanmak şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, haksızlığa uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında koluna bıçak saplandığını görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek sapı görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık kaşık görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir